Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
Det är lätt att starta nya webbföretag. Några få driftiga personer med uppkoppling och datorer är en bra början. Vad som är lite svårare är att få riskkapitalister…
Igår sändes det sista avsnittet i SVT Nöjesnytts veckolånga serie om framtidens musikkonsumtion. Under rubriken ”Vem ska betala?” har frågan om upphovsrätt, nya format och musiktjänster avhandlats. Jag…
Jag tror på att visa sig mänsklig. Ibland svag. Den skit som följer i spåret av självutlämnandet är inte svår att borsta bort jämfört med att försöka läka…
"Something new is happening today as The Examiner invites readers to help uncover which members of Congress sponsored the 1,867 secret spending earmarks worth more than $500 million…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂