Tjuvlyssnat för byråbranschen

Reklambyrån Money tipsar om sajten AdVerbatims som är ett Tjuvlyssnat för byråvärlden. Dvs avlyssnade samtal från olika sammanhang som tagna ur sitt sammanhang blir mycket underhållande. Det finns en del roliga dialoger mellan kunder och byråmänniskor men även interna diskussioner. Kreatörer, projektledare, strateger och chefer. Alla har de sin uppfattning om den kreativa processen, och hur gör man egentligen när kampanjen blir för bra?

”That’s very beautiful. I mean it’s huge! Exactly what we need. But we’re not ready for it. We’re gonna have toot many contact and clients with that website. It’s a problem for us. Can we have a break and finish when we’ll be a bigger business?”
(Client, about a corporate website)

Läs mer på AdVerbatims

Andra bloggar om: , , ,