Bloggforum 4?

Erik Stattin har varit en av arrangörerna bakom de tre bloggforum som hittills arrangerats. Jag besökte bloggforum 2 och bloggforum 3. Till våren är det kanske dags för nummer fyra. Men det bygger på att du som bloggläsare eller bloggare bidrar med input till arrangörerna om vad du vill att det ska handla om. Stattin skriver:

"Halva grejen (eller säkert mer) är ju att träffas, men om man ska lägga ner tid och pengar på att ordna ett faktiskt program så vill man ju veta om det är relevant överhuvud taget. Sånt är så svårt. Att specialisera mera är nästan ett måste, liksom att kanske bredda fältet lite, och prata om det "sociala nätet" i lite vidare mening. Alltså, vad skulle du vilja se att Bloggforum 2007 handlar om? Gärna konkreta tips på personer och ämnen. Kommentera här eller maila erik@mymarkup.net."

Gå till MyMarkup och skriv dina förslag som kommentar till inlägget, alternativt maila adressen ovan. Själv gjorde jag en snabb kommentar och skrev:

– Kopplingen till affärsmässighet var något som jag uppskattade redan på Bloggforum 3 med t.ex. Loïc LeMeurs föreläsning. Jag välkomnar en utveckling!
– Bloggen som identitetskapande verktyg. Ett lite mer filosofiskt fokus med diskussioner om virtuella personligheter och bloggen som instrument för personligt varumärkesbyggande.
– Trender och analys. Ser vi i bloggosfären idag vad som blir mainstream imorgon? Hur bevaka?
– Hur reagerar bloggare på ökad uppvaktning från företag? Risker och framtidsscenarion.
– Föredrag av Johan Larsson (knuff.se m.m). Bloggsverige personifierad. En föreläsning jag gärna gått på!
– Co-Op-tjänster och aggregering. Vad händer på mediamarknaden när mainstreammedia lyfter in blogginnehåll direkt på sina sajter utan filter.
– Övriga förslag på föreläsare/moderatorer:
Martin Jönsson, SvD
Räntebloggen, SBAB, personerna bakom
Och så de vanliga:
Isobel, Gudmundson, Eklund m.m.

Ping. Andra bloggar om: , , , ,