Daybreak at the bottom of the lake

Så hände det. Världarna möttes. Therrorese och Ompa-Lompa-Tompa i symbios med det vanliga possyt. Mitt på söder. I hörnet. Vid bordet. Kändes självklart. Varför inte? Jag älskar den här dammen. The clash of civilizations. Det händer varje vecka nu. Där man minst anar det. Vi är så små. Allt är så litet. Vi möts hela tiden.

Uppdatering
Självklart meddelar Blingbling att hon också var där. På Pet Sounds it is. Dock utan att ge sig till känna. Eftersom hon inte såg oss. Det här är inte en slump. Det här är Stockholm.

9 kommentarer

Vad kul =D Och du kände igen dem. Men jag är en svårare nöt. Mig kommer du nog inte att känna igen hahahahah eller?

Det var Therése som spottade mig först i vimlet. Men när hon kom fram såg jag direkt vem det var.
Du och jag kommer ses på gröna linjen anyday now. Jag kommer att känna igen dig… tror jag.

Bara så ni vet så åt även jag middag på Pet Sounds i fredags =D Full blev jag också, på Brooklyn lager och bubbel. Käkade oxe och ostron med en gayvän och hetrovän. Satt vid fönstren. För det var väl i fredags ni sågs?

Självfallet är jag också Stockholm… – men om du ska ligga ska du inte hänga på Pet Sounds, kompis. Och du ska framför allt inte bli polare med tjejerna.