Chemical Kaji

Det är kemi. När du är lite låg eller lite hög eller whatever. Det är bara kemi. Kroppsvätskor och skit som bestämmer hur du ska uppleva tillvaron just nu. Jag har som många andra en nedstämd söndag. Och det är kemiskt. Jag vet det. Min kropp vet det. Och nu gäller det bara att hålla emot. Något jag inte lyckas med speciellt bra. Men jag tillåter mig själv att misslyckas.

Nu ikväll kom en kemisk vändning kände jag. Jag hade knäckt 1,5 film framför komputrof och var låg. Men så hände något, det vände. Det blev en "fuck it"-vändning och jag hamnade i sadeln igen. Det är kemiskt. Löjligt, men svårt.

Hela livet är bara kemi. Och ändå stretar vi på som att vi har något val. Som att det någonstans har en betydelse på ett högre plan. En övergripande mening. Till oss kan jag bara säga – det är kemiskt.

Igår var det kajenfest och bloggvärlden blandades med den vanliga. Men nowadays är det samma värld. Av en slump lyckades jag fånga två bloggkluster på samma bild. The worlds are colliding. The clash of civilizations. Jag gillar suddet. Men vill du se skarpt får du klicka dig vidare.

Vi är igång

1 kommentar