Kategorier
Bloggen

Meanwhile back at the ranch

Sitter på mitt hotellrum nära Union Square i San Francisco och ska snart gå iväg för att möta vännerna på stan. Det blir middag på ett asiat-fusion-ställe i North Beach. Sen går vi vidare hem till en av de svenska journalister som jobbar här i dalen för en liten fest med andra i klustret "webbsvenskar". Journalister, riskkapitalister och lite annat löst folk. Ja, jag skulle kunna bo här. Det skulle jag definitivt. "Du söker väl nästa år?" var de sista orden från en av arrangörerna när jag lämnade "The fifth conference on innovation journalism" på Stanford University (Palo Alto) igår. Och ja. Det är klart jag söker. För hur kan en hamburger-bloggare motstå lockelsen att bo och jobba här?

Bild_40

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Meanwhile back at the ranch”

Stängt för kommentering.