Man kanske borde sluta blogga

Straight edgearen (min egen tolkning) och artisten Ola Salo blir intervjuad i Fokus och talar om drivkrafter, lycka och allt det där andra. Han är aktuell som huvudrollsinnehavare och översättare av musikalen Jesus Christ Superstar på Malmö Opera, och i intervjun berättar han om varför han bland annat undviker alkohol, gluten, fisk, skaldjur, laktos, kaffe och…. lök. Det sägs ge stimulans.

"Det är samma sak som när man ofta definierar lycka som något extatiskt
– man glömmer bort att lycka kan vara något stillsamt. Om målet är
frid, snarare än fler och större upplevelser, så kan det vara bra att
undvika stimulans, förklarar han."
Ur Ola Salo, popikon och frälsare.

För mig är stimulans att skriva ett blogginlägg som får trettio kommentarer och blir länkat till från tio bloggar. Sånt går jag igång på. Det bildas ett besökartryck och jag känner ett rus. Som sagt. Kanske borde jag sluta blogga. Jag vet många som skulle föredra det. Tål att funderas på.

Imorgon ska vi tala om svek.
Onion

4 kommentarer

Fisk ska man inte undvika, det är hemskt nyttig mat.
Skit i vad ”många skulle föredra”. Vi är en del som föredrar att du fortsätter. Gör det DU vill.