Man kanske borde sluta blogga

Straight edgearen (min egen tolkning) och artisten Ola Salo blir intervjuad i Fokus och talar om drivkrafter, lycka och allt det där andra. Han är aktuell som huvudrollsinnehavare och översättare av musikalen Jesus Christ Superstar på Malmö Opera, och i intervjun berättar han om varför han bland annat undviker alkohol, gluten, fisk, skaldjur, laktos, kaffe och…. lök. Det sägs ge stimulans.

"Det är samma sak som när man ofta definierar lycka som något extatiskt
– man glömmer bort att lycka kan vara något stillsamt. Om målet är
frid, snarare än fler och större upplevelser, så kan det vara bra att
undvika stimulans, förklarar han."
Ur Ola Salo, popikon och frälsare.

För mig är stimulans att skriva ett blogginlägg som får trettio kommentarer och blir länkat till från tio bloggar. Sånt går jag igång på. Det bildas ett besökartryck och jag känner ett rus. Som sagt. Kanske borde jag sluta blogga. Jag vet många som skulle föredra det. Tål att funderas på.

Imorgon ska vi tala om svek.
Onion

Publicerat av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Man kanske borde sluta blogga”

  1. Om målet med bloggandet är inre frid och lugn ska du kanske sluta, annars varför? Prova en datorfri (om jobbet tillåter) vecka och se vad som händer, man kanske börjar hetsäta lök ; )

  2. Fisk ska man inte undvika, det är hemskt nyttig mat.
    Skit i vad ”många skulle föredra”. Vi är en del som föredrar att du fortsätter. Gör det DU vill.

Kommentarer inaktiverade.