Inkonsekvens

Jag tycker att alla är så hårda. Jag känner mig svag. Attityderna, rösterna och signalerna är så initierade, avgränsade, fokuserade, typade. Jag blir liksom rädd och attraherad samtidigt. Jag dras till dem, men är inte som dem. De är smarta, coola, har koll och är nere med det mesta. De vet skillnaden mellan preppy och dandy. De har attityd, charm och driv. Och de vet det.

Varför måste jag ha dem?

3 kommentarer

Alla är rädda och attraherade, näsr de fumlar igenom en värld där de måste bygga en fasad av avgränsning, fokus och coolkoll. Det är däremot inte så många som vågar säga att de inte känner sig bekväma i det. Det gör du.
Det är inte du som måste ha dem. De behöver dig.
Stay strong! 🙂

@jnystrom: Tack. Det låter ju fint. Men fint kommer man inte långt med i den här världen tyvärr. Det finns ju ingen som går igång på svaghet. Det gör ju uppenbarligen inte jag själv heller, även fast jag skriver om min egna hela tiden.
@saom: Well. Tills motsatsen är bevisad, eller nåt.