Kategorier
Bloggen

If this is communication…

Så här gick det igår. Ikväll försöker vi igen.

Kajen: Hur går det? Vi åker med 20.00-tåget. Kommer till SF, fourth street kl 21.00 (Caltrain Station). Men åker antagligen hem emellan. Senare Mission.
H: Vi är på Mariott. Tar öl, sen mat. Ses sen kanske?
Kajen: Ok. Hör av mig sen.
Kajen: Vi är på Beauty Bar på 2299 Mission St. Vi kanske byter ställe, men om ni kommer kan vi vänta.
H: Vi äter fortf
Kajen: Bruno's, 2389 Business Street?
H: Fortf Bruno's?
Kajen: Japp
H: På W på 3rd
Kajen: ?
H: Jag är tillbaka på hotellet. Höll på att somna. Hörs imorgon.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.