Kategorier
Bloggen

”Jag orkar liksom inte hålla på”

Jag går bakom Sabina, Kerstin och Ellen i Williamsburg (Brooklyn). Läge för filosoferande med andra ord.

Bison Diary: Williamsburg from Fredrik Wass on Vimeo.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ””Jag orkar liksom inte hålla på””

Vissa resor vill man, och gör man, allt det där man ”borde”. Allt sight seeingande och det. Vissa resor ser man annat än det man borde, men ser så himla mycket ändå. Reser men på ett annat sätt. Inuti mer, kanske? Jag gillar båda i alla fall.

Stängt för kommentering.