Kategorier
Bloggen

Inte så lätt

Jag tänkte inte på er. Ni som kämpar på där hemma. Verkligheten är oftast jobbigare att leva i än overkligheten. I min overklighet finns tydliga ramar och rutiner. I verkligheten måste man själv skapa sånt. I min overklighet står maten på bordet och kläderna finns i skåpet. I verkligheten måste du själv ordna med det. I min overklighet finns det regler och bestämmelser, metoder och mandat. I verkligheten är allting lite friare.

Men i min overklighet finns inte kärlek, beröring eller känslor, det som gör verkligheten overklig.

Verkligen.

Squeeze

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Inte så lätt”

Stängt för kommentering.