Sociala medier på liv och död

Stanford-skype Idag deltog jag i konferensen Moving Images via videoskype från Stanford University. Jag pratade om min syn på realtidswebben och rapportering från krigszoner med utgångspunkt från mina erfarenheter från Afghanistan.

För att matcha konferenstiden gick jag upp fem på morgonen och traskade bort till campusområdet för att få en bra uppkoppling. Det märks nog i klippet att jag var lite trött och grumpy, men diskussionen blev hyfsat bra ändå tycker jag.

Läs gärna mitt inlägg Uppdateringar till vilket pris på DN.se för mer tankar om vad det innebär att använda sociala medier samtidigt som man befinner sig i ett konfliktområde.

Om du vill se min medverkan kan du titta cirka 30 minuter in i klippet nedan. Men ta gärna del av de andra programpunkterna också. Programmet hittar du här.

1 kommentar