Kategorier
Bloggen

Summering schmumering

Jag har under en längre tid gått och funderat på ett inlägg som jag vill skriva på min andra blogg. Det ska summera och sammanfatta erfarenheten av att ha varit i Afghanistan i ett halvår och i Försvarsmaktens organisation i nio månader. Det ska både täcka in aspekter som har med "systemet" att göra men även beröra de personliga erfarenheterna jag fått. Jag skulle gärna vilja beskriva hur det påverkat mina tankar också. Ja, ganska mycket grejer i ett och samma inlägg helt enkelt. Kanske därför det inte riktigt blir av heller. Jag går som vanligt och tassar kring ämnet mentalt innan jag kan få det ur mig.

En insikt som dock slår mig är den värderingsglidning som skett när det handlar om hur jag värderar mig själv.

Jag är okej.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Summering schmumering”

Stängt för kommentering.