Kategorier
berättelsen

Det här om att tro att man är något man inte är

Det här med skrivandet. Min tes sedan tidigare är att jag får mindre gjort ju mer tid jag har på mig att göra det, och mer gjort när jag inte har någon tid alls. Men det verkar inte funka. För sist jag kollade låg det inte någon roman i byrålådan och väntade på utgivning, och det trots att jag provat båda metoderna.

Jag kanske helt enkelt inte har något att säga som inte får plats på några hundra ord? Så är det nog. Bloggare förenen eder.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.