3g-hets och burgare i snö

När en talar om 3g-trollen… då kommer Anna-Karin Hatt och börjat hota mobiloperatörerna med lagstiftning för deras dåliga mobiltäckning i delar av landet. Spännande.

Trots avsaknad av vettig uppkoppling har jag ändå lyckats jobba undan ganska bra de senaste två dagarna. Dock gjordes ett avbrott under lunchen idag när det var dags för årets första burgergrillning (se bild).

För övrigt kan jag meddela att utmaningen Blogg100 tuffar på. En del har hoppat av, andra fortsätter och just nu pågår planeringen inför ett bloggevent i mitten av maj då de flesta gått i mål med utmaningen. Håll utkik efter mer information inom kort, oavsett om du är med i utmaningen eller bara är allmänt intresserad av den svenska bloggutvecklingen. Har du förslag på vad du skulle vilja att ett seminarium eller en bloggträff ska innehålla? Skriv en kommentar eller maila mig. Jag är tacksam för all input.

Vintergrill
Vintergrill