Kategorier
Bloggen

Jag har tappat räkningen

Jag har tappat räkningen på alla som förlorat hoppet om mig i år. Jag har tappat räkningen på alla gånger jag själv hoppats. Jag har tappat räkningen på alla kvällarna med någon annan, hos någon annan, hos mig men ändå någon annan.

Jag har tappat räkningen på alla gånger jag känt lyckorus skölja genom kroppen. Jag har tappat räkningen på  hur många gånger jag känt mig tillräcklig. Men jag har också tappat räkningen på all otillräcklighet, oduglighet, hudlöshet.

2013 har varit en metamorfos. En uppgörelse men också ett avstånd. Närmare gränsen.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.