Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
Gubbigt, fullt av kostymer och många rika människor. Låter det som en trevlig social arena att nätverka på? Det tycker nog många av de startupföretag, riskkapitalister och högt…
Sigge skriver om ett växande "köttberg av DN-läsande 40+:are" och knyter ihop Elit-listan, dokusåporna och bloggutvecklingen. Vad är fin- och fulkultur? "Tänk efter själv. Nog har det påverkat…
Jag såg ett klipp med copywritersuperstjärnan Anna Qvennerstedt hos Please Copy Me och blev intresserad av hennes utläggning om ordets makt och språkets betydelse i kommunikation och marknadsföring.…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂