Centrum för rättvisa

Centrum för rättvisa arbetar med att värna den enskilde individens fri- och rättigheter mot rättsövergrepp från offentliga myndigheter. De driver vanliga människors fall rättsligt och ställer krav på bland annat politiker och myndigheter. Självklart har de en blogg också. Idag står det bland annat om att det lettiska byggbolaget kräver resning i Högsta Domstolen – de menar att Arbetsdomstolen tagit fel beslut.

1 kommentar

Hej!
När man väl behöver stöd är det klent med det.massvis med komitteer, föreningar, förstamajtalare osv tjatar om den svenska demokratin och förträfflighet.För Svensson ja. Jag har blivit avstängsd UTAN att man kunnat/velat tala om varför.Fick vänta hemma i 2 år med lön , visserligen men med ständiga hot om avsked. Till sist när jag inte orkade fick jag 32 månaders lön för att skriva på min avskedsansökan.
Inge vill hjälpa. hade jag varit svensk, kvinna och haft en privat arbetsgivare hade det gått bättre. Synpunkter?
MVH