Amatörer på att skriva men proffs på innehållet

Henrik har skrivit ett bra och genomtänkt inlägg som förklarar varför onlinepublicering av amatörer ofta överträffar proffsskribenternas alster.
”Anledningen till att bloggen inte är dödsdömd är samma som att de som arbetar med Internet läser ClickZ. När man gör affärer är det värdefullare att läsa professionella som är amatörer på att skriva än att läsa amatörer som är professionella på att skriva. För de senare fattar ofta inte vad som är viktigt och även de som gör det kan inte vara smartare än en grupp proffs.”

Henrik har skrivit ett intressant inlägg som förklarar varför onlinepublicering av amatörer ofta överträffar proffsskribenternas alster.

"Anledningen till att bloggen inte är dödsdömd är samma som att de som arbetar med Internet läser ClickZ. När man gör affärer är det värdefullare att läsa professionella som är amatörer på att skriva än att läsa amatörer som är professionella på att skriva. För de senare fattar ofta inte vad som är viktigt och även de som gör det kan inte vara smartare än en grupp proffs."