Bisonblog fyller ett år

Idag blir bisonblog ett år gammal. I alla fall sedan bloggen började skrivas i verktyget TypePad. Följande statistik kan utläsas efter bloggens första år:Candle_2

Antal inlägg: 133
Antal kommentarer: 109
Totalt antal page views: 11815
Högsta besökarantal på en enskild dag: ca 220

Under året har bloggens besökarantal ökat successivt. I och med listningen på både Observers och Agent25’s mediebevakningslistor märktes en viss uppgång i statistiken. Eftersom Google älskar bloggar så kommer ett ganska stort antal besökare därifrån, men även från bloggportaler som intressant.se, Var är du? och nyligen.se. Inläggen har haft skiftande innehåll men återkommande ämnen har varit PR, reklam, communities, varumärken/branding, kommunikationsteorier, bloggar och företagsbloggar.

Hoppas du som läser bloggen hittat något intressant och underhållande under resans gång. Själv har jag lärt mig massor, vilket är ett av syftena med bloggen. Jag har även etablerat många nya kontakter via bloggandet och ökat insikten om betydelsen av nätverkande.

7 kommentarer

Hej och grattis på ettårsdagen!
Med Vänliga Hälsningar
/Tomtarna på IT-avd genom Fredrik

Grattis, grattis, gratis!
Du driver en av mina favoritbloggar. Varje ny postning ger mig något att reflektera över. Rätt balans mellan kvalité (högre än genomsnittet) och kvantitet.
Med vänlig hälsning!
/ Håkan