FF revival

När Veronica Maggio skrev låten Stopp ville hon göra en svensk Best of you (det berättade hon i Popcirkus nr 7). Jag har bloggat om Foo Fighters episka klagosång tidigare (typ för två år sen), men den är alltid lika aktuell. Samtidigt som jag skriver det här inser jag att Kajen mer och mer blir en musikblogg med inslag av dagbokstexter. Från början var det ju strictly dekonstruktion liksom. Undrar vad som hände? Var tog Hagmankomplexet vägen? Kanske gömmer jag mig hellre bakom andras ord just nu än uppfinner mina egna svårtolkade meningar.

I alla fall. Låten är en av deras bästa. Videon också. Texten också. Jag länkar in videon från Mtv.com så blir Reblo glad.

Foo FightersNew MusicMore Music Videos

3 kommentarer

Reblo läser internets typ en vecka senare och säger: tack!
Jag har dock aldrig gillat Foo Fighters, fast jag försökt.
(men ett litet .se hade suttit ännu bättre 😉

Men jag gick in på .se och tyckte det var jättekrångligt att hitta till musikvideorna. Helt annat grej på .com. Håller du med eller är jag bara internetz-rookie?