Använd Flickr i PR-arbetet

Vilken Web 2.0-tjänst ger över 100 miljoner exempel på användargenererat innehåll? Jo, Flickr, och Strategic Public Relations ger tio exempel på hur du kan använda Flickr som en del av PR-arbetet. Ett av tipsen handlar om rekrytering: ”Flickr Recruiting: What better way to give a peek at

FlickrhacksVilken Web 2.0-tjänst ger över 100 miljoner exempel på användargenererat innehåll? Jo, Flickr, och Strategic Public Relations ger tio exempel på hur du kan använda Flickr som en del av PR-arbetet. Ett av tipsen handlar om rekrytering:

"Flickr Recruiting: What better way to give a peek at your company culture? Photos of a fun event, or examples of work in the trenches. Edelman (and their army of bloggers…mwah ha ha) do a great job of this–whether they realize it or not." >>>>

Det finns även en hel bok om alla sätt du kan använda Flickr. Boken heter kort och gott Flickr Hacks och går att beställa här. (bild ovan)

[Länken om Web 2.0 från Torstensson.com]