Bisonblog fyller två år

Idag fyller bisonblog två år. När jag började skriva minns jag att jag att det fanns EN bloggosfär, ETT bloggkluster, ETT bloggforum och EN Erik Stattin. Nu finns tusentals bloggar indelade i olika genrer och med egna nätverk mellan varandra. Är det inte modebloggar, dagboksbloggar eller mediabloggar så är det kattbloggar, mobloggar eller feministbloggar. Tidningen Bon avfärdar bloggdöden och listar Sveriges mäktigaste bloggare på sin elitlista i det senaste numret. I elitlistans modekategori hamnar modebloggen som fenomen högst upp.

Jag lämnar två roliga år bakom mig och tänker att det precis bara har börjat. Om du vill gratulera mig återfinns jag på Sodra Bar ikväll efter kl 19.00.

Bisonblog_2

Relaterat: Även bloggen Vassa Eggen fyllde två år i oktober.
Ping. Andra bloggar om: , , , , ,

10 kommentarer