Vill du fortsätta få Söndagslänkarna?

Jag kom igång bra med min summering av ett gäng intressanta länkar varje söndag och ganska många har anmält sig för att få inläggen i mailen automatiskt. När jag fick mitt första barn i maj valde jag dock att ta ett uppehåll med länkarna, och sedan kom sommaren och ja, du vet hur det kan bli.

Är dock peppad på att fortsätta men vill kolla om du som läser också är det? Kommentera gärna och ge feedback, eller skicka ett mail till fredrik@bisonblog.se.

Ha en fortsatt fin sommar!

Är du intresserad av mediediskussioner och att höra min ljuva stämma kan du med fördel lyssna ikapp på Tidskriftspoddens avsnitt. Innan sommaruppehållet hann jag med att intervjua Journalistens chefredaktör Helena Giertta, Readlys vd Jörgen Gullbrandson och The Locals grundare och chefredaktör Paul Rapacioli. Podden finns där poddar finns och direkt på sverigestidskrifter.se/podden.