Jonas fick drömma om Matton.se

Idag kom det nya numret av Internetworld i brevlådan. Jag medverkar med en text om "Månadens drömmare". Den här gången är det Jonas Mandorf på Leon Graffiti som fått ge sina synpunkter på bildbyrån Mattons sajt.

Jonas_1
"– Jag besöker sajten för att köpa bilder. Då vill jag bli inspirerad och få idéer kring mitt bildbehov. Jag tycker att Matton har slarvat lite med sitt varumärke. När jag var ung och färsk i branschen så kändes det verkligen speciellt att köpa bilder från Matton. Jag kände mig som de stora erfarna kreatörerna. Matton är duktiga, har störst sortiment och ett bra rykte, det borde märkas mer på sajten, menar Jonas Mandorf." Läs resten av artikeln med tillhörande skärmdumpar i tidningen.

Internetworld firar även tio år vilket uppmärksammas ordentligt i tidningen. Bland annat kan man läsa många intressanta tillbakablickar från branschfolk och tidigare chefredaktörer. Det har hänt otroligt mycket på tio år. Jag vet inte om jag ska vara tacksam eller missnöjd över att ha levt i en tid utan internet. Att förstå skillnaden kan kanske vara en tillgång i framtiden. Men antagligen betraktas man som en kuf redan om några år när tjatet om "den gamla goda tiden när vi programmerade BASIC på Commodoren" börjar dyka upp.

Andra bloggar om: , , , ,