Kulturintegration temat på New Media Meeting

Ett kulturnattsjippo med electro-förtecken eller ett mini-SIME för MySpace-artister? Det är svårt att säga. Vad jag vet är i alla fall att New Media Meeting arrangeras i Norrköping den 1-2 december.

"NMM06 är ett två-dagars event med fokus på en bred tvärvetenskaplig integration av kultur, teknik och samhälle centrerat till Flygeln, den nyligen invigda konserthallen i Norrköpings industrilandskap. Temat och diskussionerna för NMM06 kretsar runt frågeställningen 1+1=3 och reflekterar att ljud + bild blir något ytterligare än endast ljud med bilder, eller det motsatta."

Medverkar på NMM gör bland annat SR Ström (P2), Addictive TV, Paul Farrington/Tonne, Mats Almegård, Håkan Lidbo, Andreas Tilliander, Anders Weberg, Knivflickan, Vidiots, Para One, RBG6 och Studio aka.

New_media_meeting

Ping. Andra bloggar om: , , , , ,