Fler videoklipp från MSN Innovate

Här kommer lite fler klipp som jag fotade i bästa handskak-kamera-stil på förra veckans MSN Innovate. Bland annat ett långt klipp som dels visar hur delar av Media Center fungerar i nya Windows Vista och dels hur demodjävulen drabbade Microsofts föreläsare. Vad Microsoft inte behöver är strulande teknik vid demonstrationen av det som sägs vara den största uppgraderingen av Windows sedan Windows 95. Du kan även se när Yami Tregusser berättar om The Lost Experience, Dominik Goldman visar banners och Dirk Eschenbacher som beskriver asiastiska webbkampanjer.  (Klicka upp originalinlägget om du inte ser videoklippen i din RSS-läsare)

Windows Vista Media Center:

Windows Vista Media Center DVD-skapare:

Yami Tregusser

Dominik Goldman visar innovativ banner-annonsering:

Dirk Eschenbacher visar några exempel på webbkampanjer:

Ping. Andra bloggar om: , , , , , ,

2 kommentarer

Upplysning: sista filmen (Eschenbacher) har blivit en länk till intressant.se istället för att starta.