Kategorier
Bloggen

Yta

Vi leker med våra identiteter. Jag nojar om reaktionen. Blandar det tillrättalagda med det som gör ont.

Egot blir ett konstverk. Så sa min vän. Det finns bara relationer att förlora. Och vinna.

Jakten på närhet fortsätter. I maskopi med huden, som bara blir tunnare och tunnare.

Men jag vill ha det så. Tunnhudad. Bräcklig. Något annat vore otänkbart.

Jag vill skakas om. Förstöras. Byggas upp. Ta emot.

Det krävs inte mycket för att få mig ur balans. Och jag gillar det.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Yta”

Stängt för kommentering.