Kategorier
Bloggen

Ringlar

Jag har feber och glasknän. Mina vänner hjälpte mig ikväll. De höll mig uppe.

En resa tillbaka i tiden bjöd jag dig på i veckan. Men nu sluter det sig igen. Måste vänta en stund tills det öppnar upp. Jag lovar att vara här då. Under tiden kommer jag att ge allt för dig, precis som tidigare.

Jag körde genom tunnlar inatt. Tunnlar är praktiska, man vet var de slutar. Det går bara att komma ut på ett ställe. Tänk om vi var tunnlar allihopa. Och kom ut på ett ställe. Stensäkert. Tryggt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Ringlar”

Stängt för kommentering.