Kategorier
Bloggen

Bromsljus

5 april 2004
Några veckor går snabbt. Snart är det dags för mig. Det overkliga ska bli verkligt. Får inte hoppa av nu. Viktigt. Jag har lovat mig själv att inte hoppa av. Snälla, låt mig få hålla ett löfte till mig själv. Det blir första gången. Men det kanske måste få finnas en första gång för en massa saker nuförtiden. Det kanske är dags. Tänk om jag kan bli den som jag vill vara. Vad konstigt. Tänk om jag kan ge saker och få andra saker tillbaka. Hoppas. Jag vill. Det måste få finnas en första gång. Det måste.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.