Bloggar är en förlängning av ens personlighet

Idag var jag med i IT-panelen. Det är tidningen PC för Allas webb-tv-sändning. Temat var bloggar (förstås) och vi pratade om de vanliga frågorna, det vill säga defintionsfrågan, kändisaspekten och "bygga personligt varumärke". Jag pratade om bloggen som en förlängning av ens egen personlighet och gav några tips för den som vill börja blogga. Något annat som avhandlades var bloggars ställning gentemot mainstreammedia samt trovärdigheten hos bloggare.

Inte direkt några nya sanningar och kanske inte så relevant för den redan insatte. Men ett försök att ändå greppa bloggfenomenet för PC för Allas läsare. IT-panelen är inte rätt forum för de lite mer filosofiska bloggdiskussionerna. Den som verkligen tycker att bisonblog i videoformat känns som en kul grej får i alla fall lite material att kolla på. Lite mer sömn och rejält med studiosmink hade inte skadat dock. Men mina ledord är öppenhet och transparens, så jag får väl stå för det även här. Kolla in programmet.

Itpanelen

Ping. Andra bloggar om: , , , , , , , ,

1 kommentar