Kategorier
Bloggen

Bakvänt

Men tvivlar jag inte på mig själv? Självklart. Det är läskigt nästan jämt. Jag går inte utanför dörren utan en kopp nojor och tre skedar komplex. Men ibland går det att ta genvägar till de sköna känslorna. Ett sätt är att berätta för andra det jag själv vill höra.

Det kommer gå bra. Jag är på gång. Det känns fint. Inga problem. Det är dags nu.

När jag sagt det till tillräckligt många har jag själv köpt myten. Först då blir den verklig. Pröva själv. Det här inlägget är exempel två. Det förra var exempel ett.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Bakvänt”

Man behöver ju inte rusa blint. Klart man nojjar, det är väl ett sätt att hålla kontakt med verkligheten. Som du säger så kanske det krävs att man hypar lite extra för att våga ta klivet. Det blir bra det här.
Ca
ps. hur smakade tryffelbubblan?

En kopp nojor och tre skedar komplex….jag kan lägga till två deciliter oro till det där…innan jag går utanför dörren. Jag letar genvägar till sköna känslor och vill ändra på det där receptet. Kanske går det bättre nu…just idag tror jag på mig själv och jobbar på det. Hoppas morgondagen är likadan

Stängt för kommentering.