Bakvänt

Men tvivlar jag inte på mig själv? Självklart. Det är läskigt nästan jämt. Jag går inte utanför dörren utan en kopp nojor och tre skedar komplex. Men ibland går det att ta genvägar till de sköna känslorna. Ett sätt är att berätta för andra det jag själv vill höra.

Det kommer gå bra. Jag är på gång. Det känns fint. Inga problem. Det är dags nu.

När jag sagt det till tillräckligt många har jag själv köpt myten. Först då blir den verklig. Pröva själv. Det här inlägget är exempel två. Det förra var exempel ett.

2 kommentarer

Man behöver ju inte rusa blint. Klart man nojjar, det är väl ett sätt att hålla kontakt med verkligheten. Som du säger så kanske det krävs att man hypar lite extra för att våga ta klivet. Det blir bra det här.
Ca
ps. hur smakade tryffelbubblan?

En kopp nojor och tre skedar komplex….jag kan lägga till två deciliter oro till det där…innan jag går utanför dörren. Jag letar genvägar till sköna känslor och vill ändra på det där receptet. Kanske går det bättre nu…just idag tror jag på mig själv och jobbar på det. Hoppas morgondagen är likadan