Podcamp för alla

Trenden är tydlig. Konferenser som Reboot och Hej! 2007 följer ett liknande tema när det gäller medverkan från konferensdeltagarna. I transparensens webbvärld sitter experterna lika ofta i publiken som framme på podiet. Och nästa vecka är det dags igen. Då arrangeras Podcamp Europe på Älvsjömässan i Stockholm. Så här beskriver arrangörerna konferensen:

"It’s an UnConference of podcasters, bloggers, and new media professionals & amateurs for
two days to share, explore, challenge, and grow our abilities in new
media. Learn about audio and video podcasting, blogging, photography,
Second Life, Twitter, and all kinds of other new and social media
tools. Whether you’re a veteran or interested in getting started,
PodCamp is for YOU."

Jag kommer att besöka Podcampen under tisdagen och eventuellt onsdag förmiddag. I saknaden efter ett Bloggforum 4 tror jag att det kan bli intressant och givande. Anmäl dig du också. Det är gratis och görs direkt i wikin på Podcampeurope.com.

Ping. Andra bloggar om: , , , , , , ,