Kategorier
Bloggen

I can’t believe i get paid for this

Känslorna blandas. Både oro och förväntan finns med i mindsetpaketet inför hösten. Och det är precis så det ska vara. Utan ängslan ingen kvalité. Inget driv. Gäller bara att hitta balansen på båda. Något som Kajen inte är känd för. Men det är skillnad nu. En trettiplussare kan inte gömma sig längre. Dags att ta kredd för rätt saker och strunta i resten.

Jag gör det roligaste jag vet varje dag. Och vet du vad det bästa är? Jag gör det jag är bäst på. Varje dag. Med det sagt är det lätt att bli besviken på sig själv. För när du inte är nöjd med resultatet blir det desto jobbigare.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”I can’t believe i get paid for this”

Stängt för kommentering.