Kategorier
Bloggen

Flyktigt

Jag kan vara din kompis. Jag kan vara din kontakt. Ditt nätverk. Dina ögon utåt. Dina öron inåt. Jag kan berätta mina sanningar, de som jag hört från andra. De som jag snappat upp på vägen.

Jag kan skriva dig hel i ett textfält någonstans. Jag kan chatta dig till sömns. Använda mina ord, dina ord, våra ord. Jag kan vända på dina sanningar, de som du hört från mig. De som du trodde var på riktigt.

Jag ska se till att du blir besviken, att du lär dig, att du reser dig upp.

Lita aldrig på mig. Lita på mig.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.