Kategorier
Bloggen

Hallå bibblan, hur är läget?

Apropå det här. Och det här.
Se mig. Hör mig. Ta mig.

Facebookalla

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Hallå bibblan, hur är läget?”

Hihi, jag hittade mig där.
Ser ni mig? Om inte kan ni alltid höra mig blogga, med små och stora bokstäver.

En liten fråga:
Finns det bloggar/bloggsiter där man kan släppa in gästbloggare med egna lösenord som endast funkar teporärt och med vilka man endast kan skriva ett inlägg?
Gästen ska alltså få ett lösenrod som kan användas för ett inlägg och inte till att pilla på nått annat.
Går det?

Stängt för kommentering.