Kategorier
Bloggen

Leverans

Jag vill ställa krav på vänskapen. Jag vill att någon ställer krav
på min vänskap. Ställer krav på mig. Det händer inte. Frustrerande. Jag vill inventera och rensa bland relationerna. 75 kontakter på Facebook och ingen
hemma liksom. Är det jag? Är det de? Är det fel? Jag vet inte. Behöver
motstånd. Får inte motstånd.

Ställ krav på mig. Jag lovar att leverera. Det är det jag kan bäst. Leverans.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Leverans”

Det där blev ju fel, vad jag menade var såklart att
Det kanske ÄR så att folk krav på dig men att du uppfyller dem.

Fan! jag är invandrare ok, inte alltid så lätt med svenska språket!
det kanske är så att folk HAR krav på dig men att du uppfyller dem.
så, nu är jag färdig

Jag har höga krav å de jag kallar mina vänner.
Du är en av dem och det känns ju såklart jättebra att höra att kraven inte tynger dina axlar.
Jag är säker på att du också har krav. Det vet jag att du har. Men det verka ju gå smidigt så vi kanske uppfyller minsta motståndets lag. Det var kanske därför vi fann och behöll varandra i den innersta kretsen.

Stängt för kommentering.