Kategorier
Bloggen

Vad gör Bobban bakom orgeln?

Det här är vad Virtanen kallar yaht rock eller guilty pleasures. Och vad vi kallar west coast.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Vad gör Bobban bakom orgeln?”

Jag tycker att Steve Lukathers outfit är desto mer iögonfallande. Och Jeffs abnorma bågar. Och en halvspeedad Steve Porcaro.
Hydra var Bobbans mest anonyma skiva med Toto enligt mig. Kan förklara varför han gömmer sig bakom orgeln 😛
Nä, jag väntar på live-dvdn och live-skivan som släpps i höst. Det blir godis, det.

Stängt för kommentering.