Årets bästa citat om Internet…

…står Natalia Kazmierska för:

"Internet är inte vår tids inferno, utan vårt nya församlingshem."

Meningen är den sista i en mycket bra krönika som sätter perspektiv på debatten om "näthatet" samt även nämner en uppfinning som min före detta kollega Martina Törnell kom på – webbisar. Läs texten av Kazmierska. Jag har gjort det.

Rubriken på krönikan är antagligen en av årets bästa också: gulligullan.koko.net.

(Puh, äntligen fick jag bloggat ur mig det tipset)

Ping. Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer

men det blir ju ett ganska opersonligt församlingshem, utan ögonkontakt förutom från en avatar eller ett välredigerat foto. visst är internet en fantastisk kontaktyta för långdistans, men nackdelen är att internet kanske gör att vi väljer den virtuella långdistanskommunikationen framför den verkliga direktkommunikationen. och isolerar oss mer.