Kategorier
Bloggen

Time shift

Nånstans känns det tidlöst. Datorn ligger på en kudde i knät. I bakgrunden rullar ännu ett Scrubsavsnitt, och på bordet bredvid mig ligger nyckeln till hotellrummet tillsammans med mobilen.

Jag är på resande fot och jag gillart. En känsla av att inte vara fast någonstans. En plats mellan två punkter. Att vara på väg.

Hemma väntar framtiden. Men än är den inte här.

Jag måste resa oftare.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Time shift”

Har du något spännande jobb på gång? Visst är det kul och resa, så länge man inte behöver ta 07:10 flighten eller den som går 06:nånting. Hotell kan bli trist om man är ensam dock. Hoppas du har sällskap =)

Stängt för kommentering.