Kategorier
Bloggen

Parasit

Nej, det är inte ok. Det är förstås helt i sin ordning på pappret. Men pappret har sällan något med relationer och förtroende att göra. Att paratisera på mitt liv är aldrig ok. Och jag har sett det hända lite för många gånger nu. Om du lyfter blicken från egot och kuken så kanske du kan förstå. Jag vet inte.

Det här handlar bara delvis om nuet. Det handlar också om andra saker, du vet. Det handlar om attityd och inställning till vad som är ok och inte ok. Och där tycker vi helt olika. Mitt förslag är att du vänder på steken och funderar på om du reagerat annorlunda.

Och det är inte alls komplicerat. Det är solklart.

// Grinchen

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.