Kategorier
Bloggen

One step ahead

Börjar bli lagom nu. Börjar räcka nu. I alla fall på ett tag. Lite sliten. 

Humörväxlingarnas intervall blir kortare och kortare. Förut var det bra och dåliga dagar. Nu är det bra och dåliga timmar. Vi jobbar jämnt, är i tjänst jämnt. Trots sovmorgon ibland blir jag aldrig helt utvilad. Det hände något när det värsta hände, och sedan dess är det svag uppförsbacke. Samtidigt är jag närmare mitt mål än någonsin. Let's hang on to that. Det gör jag.

Fredrik-sheb

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”One step ahead”

Stängt för kommentering.