Kategorier
Bloggen

Joyride

Jag har så mycket att göra, men det är nu jag trivs som bäst. Lyckorus blandas med ångest. Ibland vet jag inte vilket som är vilket. Jag har världen roligaste jobb och låter piskan vina över min egen rygg varje dag. För du vet, när du gör något du tycker är riktigt roligt, då kan du hålla på hur länge som helst. Ungefär som volleyboll.

Volleyboll är riktigt roligt. Ingen anspänning i det. Ingen mediavärld. Inga mingelkontakter. Inga leveranskrav. Bara en och annan lyckad blockering och en bra smash ibland, med lite tur.

Idag har jag gjort fyra intervjuer och haft en föreläsning. Det är inte min vanliga dagsdos av arbetsuppgifter direkt. En av intervjuerna var med en personlig coach (jag skriver en artikel om nätverkande och karriärbyggande). Hon sa att människor ofta mår bra av utmaningar och krav. Det är att stå stilla som vi mår dåligt av. Genast när hon sa så blev jag hennes vän. Jag kände att hon satte ord på något som var jag. Måste fundera mer på det där känner jag.

Brukar du göra helikoptern? Jag gör den ganska ofta nuförtiden. För mig handlar det om att lyfta blicken, se mig själv utifrån och tänka – sluta gnälla människa, du gör det du tycker om och träffar fantastiska människor hela tiden. Dessutom tjänar du pengar på det. Shut the fuck up och njut istället.
Just ja. En grej till.
Kärlek.
Ja.
Nej.

Helicopter

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Joyride”

Stängt för kommentering.