Framgång

En långsam dag idag. Men det behöver jag. Tre månader med jobb sju dagar i veckan tar ut sin rätt, även om fakturering kan vara en rolig sysselsättning. Svart kaviar varje dag, det går bra nu, som Petter skulle sagt. Och bra är detsamma som mycket jobb. Tydligen är det så jag mäter mitt liv. Hur mäter du ditt?

Publicerat av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Framgång”

  1. och bra för mig är lika med så lite jobb som möjligt. Dvs mera fritid. Jag hinner inte med. Jag har för lite tid. Lyllos dig som åtminstone kan styra din.

Kommentarer inaktiverade.