Kategorier
Bloggen

Nybörjaren och proffset

FREDAGSMYS:
Det finns en orsak till att jag blev trummis och inte gitarrist. Behold – den tumspelande nybörjaren Kajen med understöd av Bamsefar Johan. Till försvar för min minst sagt begränsande thumb-pick-teknik vill jag bara påpeka att Johnny Cash spelade sig igen om en hel karriär genom att bara använda tummen på högerhanden…

Och här har vi så det riktiga proffset. Bamsefar jammar till Satellites. Och det måste påpekas att det är första gången mannen spelar till den här låten… Första gången i tell you.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Nybörjaren och proffset”

Stängt för kommentering.