Kategorier
Bloggen

Cry like a baby

Har lyssnat på Aretha idag igen. Det är lustigt, för hur jag än letar, så hittar jag inte hennes låt "Cry like a baby i vare sig text-, ljud- eller videoform. Texten är banal såklart, men låten är grym. Du som hört den vet vad jag menar. Texten kommer här… transkriberad av yours truly.

Aretha Franklin – Cry like a baby (lyrics)

Nobody knows except my pillow at night
All through the day how many tears i have to fight
When I’m alone I just cry like a baby, I cry like a baby

Nobody sees except my mirror on the wall
I’m not the fairest, I’m the bluest of them all
When im alone, I just cry like a baby, I cry like a baby

Each day i say, tomorrow will be my lucky day
And my pillow will be surprised when I come home with glad eyes
And the mirror on the wall will see that I am happiest of them all

No more night staring at that empty chair
Because I know that you’ll be sitting there

When I’m alone I won’t cry like a baby, cry like a baby
No, I won’t cry like a baby, cry like baby

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.