Lägesrapport

Besökssiffrorna på Bisonblog är lägre än på länge. I kommentarsfälten råder en relativ tystnad. Det senaste inlägget publicerades för flera veckor sedan. Trots detta dystra konstaterande så har inte bloggen gått och självdött, även om det är lätt att tro.

Jag är bortkopplad i dubbel bemärkelse. Dels sitter jag på en relativt seg uppkoppling med strulande webbläsare (som bland annat har svårt för TypePad, där jag uppdaterar mina bloggar) och dels följer jag knapphänt media- och internetbruset hemma i Sverige.

I Afghanistan blir nätterna kallare och solen mer sällsynt. Men livet går vidare. Följ med.

3 kommentarer

Du får trösta dig med att utlandstjänst i Afghanistan i alla fall måste vara med på den absoluta topplistan över vattentäta ursäkter till dålig uppdatering. Fugelsang hade en nog en än snäppet vassare när han var i rymden, men förutom den då.

Vi som hänger kvar i kalla mörka (men ack så trygga) Sverige kan inte annat än att imponeras av ditt mod att bege dig ut i världen i fredens tjänst.
Vi väntar tålmodigt på att nätet blir snabbare och dina kommande rapporter. Lycka till!