Filter

Alla som har något vettigt att säga om världen är mellan 24 och 27 år gamla. Det är den analys jag drar när jag sveper runt i bloggvärlden och för all del den riktiga världen. Mitt fokus i framtiden kommer bara handla om att berätta om vilka twenty-something’s som säger bra saker. Vilka som är värda att lyssna på. Min roll blir analysen och summeringen, inte skapande av originalinnehåll. Jag har i och för sig aldrig varit speciellt bra på originalitet. Inte min grej liksom. Men det känns ok ändå.

Nej, det blir ingen stor tänkare av mig. Men nån ska ju bevara dina tankar och kvantifiera dem också. Det kanske är jag det. Genier har sällan tid, de är ju genier och måste göra det genier gör. Själv är jag bra på att hitta genier och kanske också att berätta om dem.

3 kommentarer

Usch, så läskigt, betyder det att jag KAN ha något att säga i fyra månader till, men sen är alldeles för gammal, 28, för att kunna berätta något om världen? Jag är rädd att du har rätt.

Ja, jag kan ha rätt. Eller så är du ett undantag som bekräftar regeln. Själv har jag varit för gammal i tre år nu.
Samtidigt måste jag erkänna att jag inte direkt visste mer om världen för tre år sedan, även om det borde vara så enligt min teori.

Vill du veta något om världen ska du vända dig till en helt annan genaration. Synd bara att de inte bloggar ;)För vad vet en 24-27 åring om världen, egentligen? De har ju inte ens upplevt den. Kanske digitalt då, men gills det. Vad gills egentligen? Och vad räknas i din värld? Det vill jag läsa om på Kajen haha 🙂