Come to think of it – Billy is back

Billymccormac
Mannen som var en av de drivande krafterna bakom en av Sveriges första företagsbloggar har återvänt till bloggosfären efter en längre tids frånvaro. Som konsult på JKL såg Billy McCormac tillsammans med Tove Lifvendahl till att modernisera PR-byråns varumärke genom en flitigt uppdaterad och omtalad blogg (jag gästbloggade där våren 2005). Bloggen lades senare ner när den "fyllt sitt syfte" och Billy McCormac gick även vidare till nya utmaningar med Näringslivets Medieinstitut. Billy var också en av skribenterna bakom bloggen Stockholm Spectator som var en välkänd politisk blogg i början av bloggboomen, också den nedlagd.

Sedan några dagar är han alltså tillbaka. Numera är Billy McCormac ansvarig för Förlag och kommunikation på tankesmedjan Timbro, men den nya bloggen har bara honom själv som avsändare. Gissningsvis blir Come to Think of It en given blogg att besöka för den som vill ha ett republikanskt perspektiv på det kommande presidentvalet i USA, något som svensk media fått kritik för att sakna. Förutom politik utlovas inlägg om media och musik.

(Tipstack: Gudmundson)