Kategorier
Bloggen

När du hör det här ljudet – då är det dags att vända blad

Av och på. Av och på. Så gick sagan om tankemonstret.
Genvägar blev omvägar. Början blev till slut.
Jag hoppas hon ville mig väl.
Annars var det bara grymt.
Nu börjar nästa kapitel.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”När du hör det här ljudet – då är det dags att vända blad”

Ja, asså, inget har ju hänt i praktiken. Vi pratar om tankemonster här. Mina egna. Inte någon annans. Men viss koppling till obekräftat kontaktsökande finns ju. Det måste jag medge. Uuuhh… jag är så feg.

Stängt för kommentering.